subiashop@gmail.com

09142244372

سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

شکلات داغ ، خرید به قیمت بسیار ویژه

در این بخش از فروشگاه سوبیا ، انواع شکلات داغ با کیفیت بسیار بالا ارائه شده است .

شما میتوانید این محصولات را به قیمت بسیار ارزان ، خریداری نمایید .

حذف واسطه ها در تعیین قیمت نهایی محصولات تاثیرگذار میباشد .

 

 

قیمت و خرید شکلات داغ

شکلات داغ

هات چاکلت یا شکلات داغ که به نام هات کاکائو یا شکلات نوشیدنی نیز شناخته می‌شود، نوشیدنی داغی است که از شکلات رنده شده، شکلات ذوب شده یا پودر کاکائو، شیر داغ و آب شیرین شده تشکیل شده است.

هات چاکلت را می‌توان با خامه فرم گرفته یا مارشمالو تزئین کرد.

شکلات داغی که با شکلات ذوب شده تهیه می‌شود، گاهی اوقات شکلات نوشیدنی نامیده می‌شود و شیرینی کمتر و بافت ضخیم‌تری نسبت به سایر شکلات‌ها دارد.

در این مقاله به دنبال معرفی شکلات داغ هستیم اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر هستید با ما همراه باشید.

طریقه درست‌ کردن شکلات داغ در منزل

طرز تهیه انواع شکلات داغ

شکلات داغ یکی از نوشیدنی‌های لذیذی است که در فصل زمستان رواج زیادی پیدا می‌کند و از پودر کاکائو یا عمدتاً از شکلات تهیه می‌شود و اعتقاد بر این است که شروع تهیه این نوشیدنی توسط مایاها حدود سال 2000 بوده است.

در این مقاله به چند دستور تهیه آن در منزل اشاره می‌کنیم.

نوشیدنی شکلات داغ

مواد لازم:

  • چهار فنجان شیر مایع
  • دویست و بیست گرم شکلات تخته‌ای شیری
  • سه قاشق چایخوری شکر
  • یک قاشق چایخوری وانیل مایع
  • کمی نمک
  • برش‌های گل ختمی برای تزئین

طرز تهیه:

شیر را در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و هر از چند گاهی آن را هم بزنید تا تبخیر نشود.

وانیل مایع، نمک، شکر و تکه‌های شکلات را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا شکلات ذوب شود.

اجازه دهید مخلوط به مدت چهار دقیقه دیگر بجوشد، سپس قابلمه را ازروی حرارت بردارید.

شکلات داغ را در فنجان‌های سرو بریزید، سپس مارشمالو را اضافه کنید.

شکلات داغ باکره بادام‌زمینی

مواد لازم:

  • یک و نیم لیوان شیر
  • یک‌چهارم فنجان کره بادام‌زمینی
  • نصف فنجان شکلات پخت‌وپز
  • قند

مواد تزئینی:

  • یک فنجان خامه شکر
  • شکلات مایع دو قاشق غذاخوری کره بادام‌زمینی آب شده
  • شکلات مایع

طرز تهیه:

شیر، شکلات، شکر و کره بادام‌زمینی را در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

سپس خامه فرم گرفته را با شکر خوب مخلوط کنید.

نوشیدنی شکلاتی را در لیوان‌های سرو بریزید و با خامه فرم گرفته تزئین کنید.

شکلات مایع و کره بادام‌زمینی ذوب شده را در کیسه تزئینی بریزید و کناره فنجان‌ها را با مخلوط تزئین کنید.

شکلات داغ کاراملی

مواد لازم:

  • دو فنجان شیر
  • یک‌چهارم پیمانه خامه
  • سی گرم شکلات خرد
  • 1 قاشق بزرگ شکر
  • یک قاشق غذاخوری آب سرد

طرز تهیه:

آب سرد را با شکر در قابلمه‌ای با حرارت زیاد هم بزنید و بگذارید بجوشد.

سپس قابلمه را به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر قهوه‌ای تیره شود.

خامه را درحالی‌که به‌هم‌زدن ادامه می‌دهید به‌تدریج اضافه کنید، سپس حرارت زیر مخلوط را برای مدتی بین دو تا سه دقیقه آرام نگه دارید تا مخلوط کمی غلیظ شود.

درحالی‌که به‌هم‌زدن ادامه می‌دهید به‌تدریج شیر را اضافه کنید، سپس دو سوم مقدار شکلات را اضافه کنید و سه دقیقه هم بزنید تا مخلوط به جوش بیاید.

مخلوط را در فنجان‌های سرو بریزید و با باقی‌مانده شکلات بپاشید.

قابل‌توجه:

برای تهیه یک نسخه سالم از نوشیدنی شکلاتی، شیر کامل را با شیر بدون چربی جایگزین کنید، خامه را به طور کامل حذف کنید، مقدار چیپس شکلات را تنها به یک‌چهارم فنجان کاهش دهید و از شکلات تلخ استفاده کنید و از شکر رژیمی یا استوا برای شیرین کردن استفاده کنید.

مزیت‌های شکلات داغ برای سلامتی

فواید مصرف شکلات داغ

بهترین زمان برای نوشیدن شکلات داغ

شکلات داغ یکی از نوشیدنی‌هایی است که می‌تواند بسیار لذت بخش باشد و لحظات خوبی را برای شما به وجود بیاورد . نوشیدنی‌هایی مانند شکلات داغ که طعم دلپذیری دارند می‌توانند لحظات آرامش بخشی را برای شما به وجود بیاورند . این نوشیدنی می‌تواند جایگزین مناسبی برای نوشیدنی هایی مانند چای به هنگام دورهمی‌های خانوادگی باشد . البته با این تفاوت که شما نمی‌توانید همانند چای چندین و چند استکان را در یک بازه زمانی کوتاه بنوشید .

به دلیل اینکه شکلات داغ دارای یک طبع گرم می‌باشد و انرژی زیادی را به بدن شما وارد می‌کند میتواند یک گزینه مناسب برای شروع یک روز کاری پر استرس و پرهیجان باشد . همچنین مصرف شکلات داغ در هنگام شب می‌تواند آرامش مناسبی به روان و اعصاب شما ببخشد . شما تقریباً در هر فصلی از سه سال می‌توانید شکلات داغ بنوشید . اما به دلیل اینکه این نوشیدنی می‌تواند تاثیر زیادی بر گرم شدن بدن شما داشته باشد می‌تواند یک نوشیدنی مناسب در فصل سرما به شمار بیاید . شکلات داغ یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در هنگام فصل سرما و مخصوصاً فصل زمستان می‌باشد . زمانی که شما به هنگام فصل سرما در فضای باز حضور دارید نوشیدن شکلات داغ می‌تواند به گرمای مناسبی به بدن شما ببخشد .

 

 

خرید انواع شکلات داغ

شرکت‌های بسیار زیادی وجود دارند که در زمینه تولید انواع شکلات داغ فعالیت می‌کنند . در واقع بسیاری از شرکت‌هایی که در تولید انواع مختلف شکلات فعالیت دارند اقدام به تولید شکلات داغ نیز می‌نمایند . شکلات داغ می‌تواند طعم‌های بسیار مختلف و متنوعی داشته باشد که توان بر حسب ذائقه افراد آنها را دسته‌بندی کرد . همانگونه که شما می‌توانید طعم‌های مختلفی را به عنوان چاشنی به شکلات اضافه کنید همین کار را می‌توانید در مورد شکلات داغ نیز انجام دهید . طعم‌هایی مانند دارچین می‌تواند در ترکیب شکلات داغ بسیار مطبوع و دلچسب باشد .

شما امروزه می‌توانید انواع مختلف شکلات داغ را در بسیاری از سوپرمارکت‌ها به وفور پیدا کنید . اگر مارک و شرکت تولید کننده مشخصی را در نظر دارید که می‌خواهید شکلات داغ تولید شده آن شرکت را تهیه کنید ، به جای صرف وقت برای گشتن در بین فروشگاه‌های مختلف به راحتی می‌توانید خرید خود را به صورت غیر حضوری و اینترنتی در مدت زمان بسیار کوتاهی از طریق سایت‌های مختلف انجام دهید . یک جستجوی ساده در عرض چند دقیقه شما را در سایت فروشگاهی مورد نظر برای خرید محصولی که می‌خواهید قرار می‌دهد .

 

کمک شکلات داغ به کاهش وزن

مطالعات در مورد تأثیر مصرف کاکائو یا شکلات داغ بر کاهش وزن متفاوت است، برخی از آنها نشان می‌دهد که کاکائو ممکن است به کاهش وزن کمک کند.

درحالی‌که مطالعات دیگر این تأثیر را در نظر نگرفته‌اند و در مثال‌های زیر به آنها اشاره خواهیم کرد:

مطالعه‌ای که تأثیر شکلات داغ را بر کاهش وزن نشان داد

ک مطالعه کوچک و مقدماتی که در سال 2015 در مجله Revista Mexicana de Cardiología منتشر شد و شامل 15 شرکت‌کننده که اضافه‌وزن داشتند.

این مطالعه نتیجه گرفت که مصرف مکمل فلاونوئیدهای موجود در کاکائو به مدت چهار هفته به بهبود اندازه‌گیری بدن و کاهش عوامل خطر برای مشکلات قلبی کمک می‌کند.

یک مطالعه هیچ تأثیری از شکلات داغ بر کاهش وزن پیدا نکرد .

برخی تحقیقات نشان میدهند که مصرف نوشیدنی کاکائو بدون قند روزانه به مدت 18 هفته، همراه با یک رژیم غذایی کم کالری، و خوردن دو مربع شکلات تلخ در روز، میزان ابتلا به این بیماری را افزایش نمی‌دهد.

کاهش علائم بیماری عروق محیطی

باریک شدن رگ‌های خونی منجر به جریان خون ضعیف به اندام‌ها در بیماری شریان‌های محیطی می‌شود، و نتایج اولیه یک مطالعه منتشر شده در مجله Circulation Research در سال 2020 و شامل 118 بیمار مبتلا به بیماری شریان محیطی، نشان داد که:

شکلات داغ ممکن است عملکرد راه‌رفتن شرکت‌کنندگان را بهبود بخشد، اما مطالعات بیشتری برای تأیید این اثر موردنیاز است.

کمک به کاهش فشارخون

محققان معتقدند که ترکیبات فلاوانول کاکائو باعث بهبود سطح اکسید نیتریک در خون می‌شود که عملکرد رگ‌های خونی را بهبود می‌بخشد و فشارخون را کاهش می‌دهد.

کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشارخون بالا و افراد مسن در مقایسه با افراد سالم و جوان بارزتر بود و برخی تحقیقات نشان میدهد که مصرف غذاهای حاوی کاکائو به کاهش سطح فشارخون کمک می‌کند، تغییرات مثبتی ظاهر شده است.

در فشارخون سیستولیک و دیاستولیک در نتیجه مصرف شکلات داغ به‌جای چای سیاه و سبز، این تغییرات به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان در شکلات داغ است که به نوبه خود باعث تحریک تولید اکسید نیتریک می‌شود.

به آرام شدن رگ‌های خونی کمک می‌کند و در نتیجه سیستم گردش خون را سالم نگه می‌دارد.

بهبود سلامت مغز

این نوشیدنی حاوی مقدار زیادی فلاونوئید است که تحقیقات نشان میدهد که به طور مؤثر به بهبود سلامت مغز کمک می‌کند .

و همچنین فواید دیگری از جمله محافظت از اعصاب برای تحریک عملکردهای یادگیری و حافظه و افزایش جریان خون به مغز و ارائه درمانی برای برخی از اختلالات عروقی در مغز دارد.

پیشگیری از بیماری قلبی

شکلات داغ دارای خواص مفیدی در کاهش خطر حمله قلبی و سکته است.

زیرا ترکیب فلاوانول باعث بهبود سطح اکسید نیتریک در خون می‌شود که در نتیجه آرامش و انبساط عروق خونی و شریان‌ها جریان آن را افزایش می‌دهد.

تجزیه‌وتحلیل علمی از نتایج 9 مطالعه انجام شد که شامل 157809 نفر بود که مقادیر زیادی شکلات می‌خوردند که نشان می‌داد خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته به طور قابل‌توجهی برای آنها کمتر است.

شکلات داغ دارای مزایای محافظتی برای قلب است، زیرا کاکائو به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب و تقویت قلب کمک می‌کند.

به آنتی‌اکسیدان‌ها که به نوبه خود از تشکیل لخته جلوگیری می‌کند، از سوی دیگر، فلاونوئیدهای موجود در کاکائو به‌عنوان ضد تجمع پلاکت عمل می‌کنند و لخته شدن خون، در نتیجه از تصلب شرایین و ترومبوز جلوگیری می‌کند.

کاهش سطح کلسترول خون

سطح چربی و کلسترول مضر خون را کاهش می‌دهد و باعث افزایش قابل‌توجه سطح کلسترول خوب در بدن انسان می‌شود.

تنظیم سطح قند خون

یک مطالعه تحقیقاتی نشان می‌دهد که مصرف این نوع شکلات در بهبود مقاومت به انسولین و متابولیسم گلوکز مؤثر است که به تنظیم سطح قند در بدن و بهبود عملکرد عروق خونی برای بیماران دیابتی کمک می‌کند.

روند بهبودی را تسریع می‌بخشد

این شکلات دارای خواص درمانی برای درمان زخم است، بنابراین در ساخت محصولات دارویی طبیعی استفاده می‌شود.

همچنین شکلات داغ به جلوگیری از ایجاد بسیاری از انواع عفونت‌ها که می‌توانند بدن را آلوده کنند کمک می‌کندمی‌تواند در از بین‌ بردن باکتری هلیکوباکترپیلوری مؤثر باشد.

بهبود خلق‌وخو

شکلات داغ اثرات ضدافسردگی دارد.

فلاونول‌ها به تقویت خلق‌وخو، مبارزه با افسردگی و تشویق فعالیت‌های شناختی در طول فعالیت ذهنی کمک می‌کنند.

تاریخچه شکلات داغ

کورتس پس از شکست دادن جنگجویان مونتزوما و درخواست از اشراف آزتک، در سال 1528 به اسپانیا بازگشت و با خود دانه‌های کاکائو و تجهیزاتی برای تهیه نوشیدنی‌های شکلاتی آورد.

در این زمان، شکلات هنوز فقط در نوشیدنی تلخ اختراع شده توسط مایاها وجود داشت.

شکلات داغ و شکلات تخته‌ای اختراع نشدند.

پس از معرفی آن به اروپا، این نوشیدنی به‌آرامی محبوبیت پیدا کرد.

دربار امپراتور چارلز پنجم به‌زودی این نوشیدنی را پذیرفت و چیزی که فقط به‌عنوان “شکلات” شناخته می‌شد به یک نوشیدنی مد روز تبدیل شد که در میان طبقه بالای اسپانیایی محبوبیت داشت.

علاوه بر این، زمانی که اعضای خانواده سلطنتی اسپانیا با دیگر اشراف اروپایی ازدواج کردند، کاکائو به‌عنوان جهیزیه داده می‌شد.

در آن زمان، شکلات در اروپا بسیار گران بود زیرا دانه‌های کاکائو فقط در آمریکای جنوبی کشت می‌شد.

سپس شکلات داغ با طعم شیرین اختراع شد و در قرن هفدهم به یک کالای لوکس در میان اشراف اروپایی تبدیل کرد.

حتی زمانی که اولین خانه شکلات (محلی شبیه به یک کافه مدرن) در سال 1657 افتتاح شد.

در آن زمان، شکلات داغ را با ادویه‌ها مخلوط می‌کردند تا طعم و مزه‌شان بیشتر شود.

یکی از دستورالعمل‌های قابل‌توجه، شکلات داغ “مخلوط با گل یاس، عنبر، مشک، وانیل و عنبر” بود.

در اواخر قرن هفدهم، سر هانس اسلون، رئیس کالج سلطنتی پزشکان، از جامائیکا دیدن کرد.

در آنجا، او شکلات را امتحان کرد و آن را “تهوع” در نظر گرفت، اما دریافت که وقتی با شیر مخلوط شود، خوش‌طعم‌تر می‌شود.

وقتی به انگلستان بازگشت، دستور غذا را با خود آورد و شکلات شیری را به انگلستان معرفی کرد.

جمع‌بندی

مادر این مقاله شکلات داغ را معرفی کردیم و همان گونه که مشاهده کردید سعی کردیم که طرز تهیه انواع آن و فواید بسیار زیادی را از این نوشیدنی داغ به شما معرفی کنیم امیدوارم اطلاعات مفیدی را کسب کرده باشید.

برای اطلاع از آخرین اخبار و جشنواره های ما به خانواده سوبیا، در خبرنامه ما عضو شوید

درباره سوبیا

راهنمای خرید از سوبیا
راهنمای خرید از سوبیا
راهنمای خرید از سوبیا

هفت روز در هفته، 24 ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم.

شماره تماس: 09142244372

ایمیل: subiashop@gmail.com

692fd5db

کلیه حقوق این سایت متعلق به سوبیا میباشد © 1400

               طراحی سایت توسط سئو کاج

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.